Donnerstag, 13. Juli 2017

Ankaralılar: Başkente yakışır bir dernek

Ankaralılar Derneği Kahvaltıda


Ankara'nın plakası olan 06 dan yola çıkılarak  06.06. 2006 tarihinde kurulan Ankaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AKDD), faaliyetleriyle dernekleşmenin topluma ne denli faydalı olabildiğinin
adeta aynası gibi...

Faaliyetlerini  Essen kentinde Altendorfer str. 407 adresindeki dernek lokalinde gerçekleştiren Ankaralılar dernek lokali adeta buram buram Anadolu kokuyor.

Ankaralılar Derneği faaliyet programı
Türk Bayrakları Atatürk Posteri  ve Anadolu motifleri ile donanmış Ankaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ndeki geleneksel pazar kahvaltısında Dernek Başkanı Halil Yalçın ile dernek faaliyetleri üzerine konuştuk.

DERNEKLER DESTEKLERLE AYAKTA KALIR

AKDD Başkanı Halil Yalçın
Ankaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Yalçın, "Derneğimiz Ankaralılar adı ile kuruldu, lakin biz bölgemizde bulunan tüm Anadolu insanı ile birlikte çalışmak, faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Dolayısıyla her hangi bir kültürel veya sosyal aktivite yapmak isteyen herkese kapımız açıktır. Anadolu'nun güzel insanlarının destekleriyle ancak var olabiliriz. Kuruluşumuzdan beri bize destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz" diyor.
Yalçın dernek faaliyetlerini anlatırken "Bir kere tüm özel günlerde, yani dini ve milli bayramlar başta olmak üzere etkinliklerimiz var. Tabi biz başkente yakışır olması adına sadece bu etkinlikler ile kalamazdık. Hergün sporundan müziğine kadar bir etkinlik/kurs yapıyoruz. Etkinliklerimiz herkese açık " dedi.
Muhabirce/MP/ESSEN